Affärsplan

 
Snart är affärsplanen klar! Imorgon postar vi det. Det är bara slutfixet som är kvar. Längtar tills det är över på riktigt!
 
Vi fotade oss igår för att ha lite bilder till affärsplanen. Det var faktiskt kul. Jag känner mig annars så sjukt obekväm när jag ska fotas sådär seriöst, men det gick bra. Våran fotograf Niki var så trygg och avslappnad så det måste ha smittat av sig! 
 
Therese har tydligt sagt åt oss att inte lägga ut bilderna på henne, så jag kan visa en på mig istället. :)
 
En av de oskarpa. Får duga ändå!
  

ENP11A

 
Hade tacomys på skolan idag med bästa klassen. Käkade då tacos och till efterrätt gjorde vi marängsviss. Sjukt gott! Efter att vi hade ätit och firat Adam (som fyller år i typ maj) så lekte vi mörkerkurragömma. Älskar min klass! 
 

H1

 
Snygga tjejer.

Less

 
Jobbig dag. Tänkte att jag skulle komma till skolan några minuter innan vi började idag. Tror ni jag gjorde det? Nej. Min jävla cykel ville inte. Bakhjulet satt fast och hur mycket jag än sparkade och svor åt den vill den inte. Så då var jag tvungen att gå.
Funkade knappen vid rödljuset då? Nej. Var jag tvungen att gå till cykelstolpen istället? Ja.
Var det kallt ute? Blåste det? Piskade snön mig i ansiktet? Ja. Ja. Ja. 
Kom jag till skolan sent och var kall, blöt och arg? Ja. Som tur var hade lektionen inte börjat. Kändes det bättre då? Nej. Var fortfarande kall, blöt och arg. Dessutom stressad och trött.
 
Annars har det varit bra.
 

Bowling

 
För några veckor sedan var vi på O'learys och bowlade. Jag piskade Adde. Jag krossade Adde. Jag var överlägsen Adde. Adde förlorade. Adde losade. 
 
Strikade och hade mig...

nok af

 
Hahaha! Älskar danska 
 

Minnen

 
Har kollat igenom gamla bilder och filmer med syster. Vi har både skrattat och gråtit. Vi har gjort så mycket konstigt ihop.
 
Fjortis-Hanna
 
Ja, jag skrev 'Fjortis!' på en bild på mig själv. Jag var faktiskt exakt fjorton år då! Och ja, jag stod med solglasögon inne i badrummet.

Basket gånger två

 
Var på LF igår med Adde och Emma. Seg match, de vann med fyrtio poäng. Emma sov över men for ganska direkt på morgonen. Gick på basket i Hälsans med Adde och såg LF Future vinna mot BG. Mycket bättre och mer spännande match. Efter matchen satte vi oss på KH och skvallrade. ;) "I HAVE A DREAM!"
 
Är hemma nu och har just myst i soffan med Jerry och Ben. Det var alldeles för länge sedan vi sågs!
 
Bästa mobilkameran. LF-BG

VIP


Efter middagen gick jag och pappa på invigningen av GRAFIT. Mamma hade fått VIP-inbjudning men kunde inte gå. Så då offrade jag mig. Det var bara en massa Mac-nördar med en IPhone i varje ficka som var där. Det var fan pinsamt att ta upp telefonen när det ringde... Det var ändå ganska trevligt. Det bjöds på lite bubbligt och god mat, det var tävlingar och så fick man pilla lite på telefoner och paddar.

Sällskapet var nog det bästa!


Föreläsning

Var på föreläsning idag på "Lillan" med skolan. Det var Lasse Gustavsson som berättade om sitt liv efter olyckan. Det var grymt inspirerande! Han berättade på ett lättsamt och roligt sätt så jag hade kunnat lyssna hur länge som helst. Han är så stark, en riktig förebild. Nu ska jag lägga mig och se senaste avsnittet av Portkod 1321. Missade att det var dubbelavsnitt. Hon som spelar Steph är snygg.

Valvträskfestivalen

Jag saknar Valvträskfestivalen. Jag längtar till nästa. Hoppas att det blir en nästa. Det var så jäääkla bra i somras, eller ja, det hade typ blivit höst då. Valvträskfestivalen är lätt den bästa minifestivalen! Slår LK och PDOL med hästlängder. Stämningen, området, artisterna... Allt var bara så bra! Sällskapet var också bäst. Jag vill dit igen! Jag vill dansa i leran med vänner jag tycker om.
Två bilder från årets festival.

Första gången

 
Miss Lis version av Magnus Ugglas 1:a gången går på repeat här hemma. Så sjuuukt bra! Jag är lite smått kär i vissa av hennes låtar. Så härliga!
 
Idag var jag på KH och läste och sov lite tills ett P12-gäng kom och störde. Så då gick jag och flirtade mig skuldfri. ;) 
 
880_large
 

Mys

 
Idag har då tvillingarna varit med oss. Vi hämtade upp dom och for till Arcus där Northland basket spelade. Barnen var lite otåliga så vi busade lite. Vi sprang en massa och så kastade vi bollar på en maskot som var där. Vi hann även rita några teckningar och kasta flygplan. Nu sover dom och jag är ganska så slut! 
 
Bruce den allsmäktige är på tvn, så nu får den min fulla uppmärksamhet!
 
Korven de slängde ut i publiken på en Northlandmatch tidigare i höst.

Jag gjorde det!

 
Jag klarade av två skoldagar utan Adde! Två korta dagar, men ändå! 
 
Ikväll blir det fredagskos och imorgon ska vi vara barnvakt till Tone och Erik. Jag har längtat hela veckan, tror det kommer bli jättemysigt! De ska sova över hos oss. :D

Breaking Dawn

 
Filmen igår var jättebra! Jag fick vara glad, ledsen, arg och rörd. Det var helt klart en bra film att avsluta sagan med!
Jag kommer ihåg när jag väntade på att New Moon skulle komma ut, jag har aldrig taggat en film så mycket som då. Inte ens Harry Potter. Haha, jag minns första gången jag såg Twilight. Efter att jag sett den var jag fast. Jag vet inte hur många gånger jag såg den där filmen. I alla fall nog många för att lära mig alla repliker. ;)
 
Här är en suddig, sne bild på ett mjölkpaket som stod  på vårat matbord i köket för en massa månader sen.

Farewell

 
Idag åker min Adela till Stockholm och blir borta jättejättejättelänge! Får träffa henne först på måndag. :( Jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig i skolan utan henne. 
 
Jag hoppas i alla fall att allt går bra och att du får en mysig resa med din mamma!
 
Saknar dej redan 

Biograf

 
Senast jag var på bio var jag i Narvik. Jag och Jenny kände oss lite busiga så vi köpte varsin biljett till den nya Bond-filmen Skyfall. Det var 'Den store kinodagen' i Norge då, så vi behövde bara betala halva priset. Helt ok. Det var jättemysigt att gå på bio där. Onumrerade platser, musik i salongen och Fredagskos. Filmen var sjukt bra och låten 'Skyfall' var bara för grym! Adele är kung.
 
Mys i biosalongen.

God natt

 
Nu är det dags för mig att sova. Upp till skolan imorgon! På idrotten ska vi prata kroppsideal med Anne och Majvor, jag tror att det kommer bli jättebra. Det är nyttigt att prata om sånt. 
 
Imorgon ska jag med familjen på dans på teatern. Efter det direkt till SF och möta upp några girls för att se sista Twilight-filmen. Sjukt peppad! Vi hade ju ett maraton med de 4 första filmerna för någon vecka sen. ;)
 

Palt är gott

 
Kom hem för ett tag sen från paltmiddag hos Liikamaas. Gudomligt gott! Man äter det allt för sällan. 
 
Idag hade vi debatt på samhällslektionen. Jag och Linnea representerade då Vänsterpartiet. Jag tyckte det var svårt och kände mig lite borta, men jag blev i alla fall godkänd. Skönt att ha fått det gjort!
 
Min fina mandarin-elefant!

Farsdag

 
Idag är det farsdag och pappa ska självklart firas! I år skippade vi slipsen och kalsongerna och körde på middag istället. Jenny lagade soppa och jag bakade glutenfritt bröd.
 
Snyggaste bakduken!
 
Jag och älskade pappa i Barcelona 
 
Haha! This is why I love you! 
 

H. Potter

 
Kalaset var såå bra! Pumpajuice, trollkarlsschack och elevhemssortering. Jag kom i Rawenclaw! Kunde inte bli bättre. :D
 
Igår var jag med familjen på opera. Det var faktiskt bra. Lite småseg ibland men det var ändå häftigt! 
 
 
Väntar på skjuts till kvällens festligheter.

Tionde november tvåtusentolv

 
Har just käkat frukost och väntar på att duschen ska bli ledig. Emma kommer hit idag och vi ska följa med ut på storheden. Jag ska köpa presenter till Addes småsystrar som har fyllt sex år och ska ha kalas idag. Temat på kalaset är det bästa- Harry Potter. -o-o-
 
Ikväll är det klassfest. :D ÄNTLIGEN blir det av!
 
 

Vilken härlig dag!

 
Skönaste morgonen på länge! Låg kvar i sängen ett tag efter att klockan ringde och sen gick jag upp och åt frukost (!) i lugn och ro. Allt var bara så fridfullt och det kändes som att jag hade all tid i världen. Gick till skolan för att äta lunch och utanför Åhléns mötte jag Markus Fagervall. Han är ju ingen Persbrandt, men han fick duga! Mackan skulle i alla fall köpa nya, mjuka (eller var det hårda?) plektrum. 
 
Sitter på skolan nu och lyssnar på Ted. Han är ju som bra.
 

Jag är dum i huvudet

 
Kom på värsta braiga farsdagspresenten och skulle smsa Jenny om den och klickade (ja, jag har fortfarande en knapptelefon) mig ner bland kontakterna för att hitta henne. Dum som jag är tänker jag samtidigt på pappa och stannar då självklart på kontakten 'pappa'. Ibland är det bra att pappa inte alltid hör hans telefon, så jag hann radera smset innan han såg det. 
 
Annars har min dag varit bra, hade en sjukt rolig engelskalektion med spider-man och en trasig luftballong. ;) 
 
Finaste tjejorna som har hjälpt mig med städningen i veckan. Tack!

Ung företagsamhet

 
Idag hade vi en minimässa i skolan. Vi ställde ut vårat UF. I början var jag lite skeptisk, men det visade sig vara givande! Vi hittade vår andra rådgivare. Känns sjukt bra, vi är verkligen igång nu!
 
Det har varit en lång dag idag. Jag är väldigt trött men ska ändå försöka plugga lite nu.
 
 
 
 

Basketboll

 
Var på basket ikväll med Adela och Maria och såg LF vinna mot Jämtland. Helt ok match ändå.
 
Nu ska jag kolla om det finns något att se på play, annars släcker jag nog för ikväll.
 
 
Finaste du 

Gossip Girl

 
Lycka! Säsong 6 av Gossip Girl har börjat. 
 
Jag har saknat mina vänner.
 
Chuck Bass ♥

-

Haha! Jag bloggar?