Tjabba

 
Håll i hatten, för nu ska det bloggas! Det kommer nog ta några dagar/veckor/månader/år innan jag bloggar igen, så njut så länge det varar. 
 
 
För Hanna Alvina är det sommarlov. Hon har den senaste tiden varit på stranden var och varannan dag med sin vapendragare Adela. Nu när det har varit dåligt väder har hon sett på One Tree Hill. Det har hon även gjort när det har varit bra väder. Igår var den lilla* Lule-flickan till Gammelstad och spelade spel med ett par goda vänner.
 
Hanna Alvina saknar sin vän Emma som är i Grekland. Innan Emma for iväg hann hon, Hanna Alvina och Adela vara på lite äventyr. De cyklade från Kängsön till Sundom där de bodde på en gård och hade det jättemysigt. De var även på Överkalixmarknad och träffade Hanna Alvinas halva släkt. 
 
Något som gjorde Hanna Alvina glad i sommar var att hon kunde vara med och fira Johannas födelsedag. Det händer inte allt för ofta för Hanna Alvina. 
 
Sommarlovet börjar ta slut och det gör Hanna Alvina ledsen. Hon hade gärna haft en till månad på lovet.
 
 
* Hanna Alvina är liten. Hon är inte ens myndig. Att inte vara myndig gör Hanna Alvina frustrerad.
 

Svart

 
 
Åh, så snyggt det är med kostym. 
 
Åh, så snyggt det är med helsvart kostym.
 
Åh, så snyggt det är med helsvart kostym på Liam.
 

I just came to say HELLO!

 
 
Busade lite på busstationen under hamnfestivalen. Skulle ni få för er att kolla upp 'akrobat' i ordlistan kommer ni hitta dessa bilder på mig och Adela.
 
Om någon mot förmodan inte skulle se vad vi bokstaverar kan jag hjälpa. Det står 'HEJ!'.
 
 
 
 
Evelina tog bilderna.
 
 

Uppdatering

 
Bloggelibloggeliblogg! Blogg, blogg, blogg. 
 
Se! Jag bloggar! Jag uppdaterar faktiskt min blogg!
 
Blogg.
 
 

RSS 2.0