♥♥♥♥♥

 
'Cause even the stars they burn, some even fall to the earth.
 
 

Tres

 
 
Addes bilder från i fredags.

50

 
Lunchade på kungs med Emma och Adde. Hade svenska. Hemma har jag pluggat, börjat packa och käkat middag. Var även en snabbis på Willys. Imorgon far vi till Stockholm. Innan det ska jag spela brännboll med klassen. 
 

Hare

 
Jag och Adde såg två harar när vi cyklade hem i lördags!
 
Fångade en på bild:
 

Woho!

 
Jag klarade nationella i matte vilket betyder att jag är klar med mattekursen för i år! No more matte på tre months!
 
HAPPY!! SO HAPPY!
 
Detta firar vi med en bild på bland det vackraste jag vet: 
 

Lamborghini Mercy

 
Yo chick she so thirsty.
 

Mamma ♥

 

Igor Karkaroff

 
Igår på kvällen cyklade jag, Therese och Adela till Gammelstad. Jepp, från LÅ town till G-stad. Det var sjukligt kul! Vi hann med mycket på det äventyret.
 
När vi kom till Gammelstad köpte vi med oss glass och godis från Statoil och for sedan till Thereses fiiiina hus. Slängde in glassen i frysen och efter avgudningen av deras hus cyklade vi till stallet. Jag fick hjälpa till med att ta in hästarna! Åh, jag elskar poni hestar. 
 
Glassen avnjöts i soffan med en värmande kamin, en söt hund och festivaldrömmar. 
 
 
 
 
 

Fredag på Floras

 
I fredags gick jag, Emma och Adela till konsum och köpte med oss lite gotta och gick sedan till Floras kulle. Där satt vi och mös och njöt av solen och fikat. ☀ Sedan hamnade vi i norra hamn och blev kompis med en nyckelpiga. Hann få en riktigt invecklad och djup relation med honom innan vi tog farväl av honom på Floras.
 
Alltid lika seriös på bild. Jag och min sked. Min sked och jag. ♥
 
Några av bilderna är Ämm@s.

BM

 
Plugg, plugg, plugg. Det är det som händer nuförtiden. Nu ska jag i alla fall ta en paus och fara ut och cykla med mamma. 
 

onsdag, torsdag, fredag

 
Igår var jag på fredskulturkafé. Uppträdanden av estetelever. Johanna kickade ass. Johanna var bäst. Som alltid. Det var även en kvinna där från Svenska Freds som berättade vad dom sysslar med. När eventet var klart gick jag och Johanna hem till mig och drog ett balkonghäng med de fantastiska grabbarna Ben och Jerry. 
 
Idag hade jag inga lektioner. Endast skattjakt som några ettor höll i. Så jag mös på hemma på förmiddagen. Käkade lunch, pluggade lite och gjorde mig i ordning. Första dagen på länge som jag hann torka håret helt. Plattade det till och med! När jag kände mig snygg nog begav jag mig mot Willy:s för en glass innan jag skulle till skolan. Bästa beslutet på hela dagen. Eller, det bästa var nog när jag köpte hallon och kolasås. Ja, det var nog det bästa. Avnjöt det på balkongen med mamma och Jenny.
 
Har även hunnit med att sitta barnvakt idag. Jag och syrran var och busade lite med Spencer efter middagen.
 
Imorgon har jag nationella i matte. Det är den muntliga delen. Det ska nog gå bra, det var en enkel uppgift att förklara. Har dessutom bästa gruppen. Mina älsklingar André och Adela. ♥
Direkt efter det ska jag till studio ZNYGG. Frisör-Malin ska prova olika uppsättningar på mig och även sminka mig. Det kommer bli kul! Men jag måste duscha nu ikväll, håret får inte vara nytvättat... Ah, jag tycker inte om att inte tvätta håret på morgonen!
 
 
 
 

I miss you, missing you insane

 
Ja, jag saknar Barcelona. Älskar den vackra staden. Jag ska få åka dit igen. Det kanske bara blir en dag, men jag ska fortfarande få se mitt älskade Barca!
Idag bokade familjen Fa (läs Wahlberg) en resa till Calella i Spanien. Bad- och solsemester 5 juli! Eftersom Calella ligger så nära Barcelona kommer vi fara dit någon gång under veckan vi är borta. Underbart!
 
Nu i slutet av maj ska vi ner till Stockholm. Min kusin tar studenten. Det ska bli kul!
 
Åh, vad jag älskar att resa och att få komma bort. Jag älskar Lule och trivs såå bra här, men jag måste få se andra ställen. Det känns så jäkla bra att ha 2 resor bokade.
 
Min favorittrappa i Barca.
 
 

Queen B

 
Tack så hemskt mycket för jämföringen ni gjorde på min blogg. Har absolut inget emot att som osäker, liten och betydelselös 17-åring bli jämförd med en av tidernas mest talangfull kvinna som också råkar vara världens vackraste och sexigaste. Det gör mig inget att ni sätter mig, den ovigaste/stelnaste 17-åringen ni kan hitta, bredvid en artist som är känd för sin grymma dans. Självklart ska ni lägga in reklam med en av världens mest inflytelserika kvinnor, som har miljoner fans runt om i hela världen, i en Luleå-tjejs 8-personer-lästa blogg.
 
Jag är cool med det.
 
 

 
Under de senaste dagarna har jag varit på barnteater, spelat massa memoryspel, sett film, övningskört, pluggat och fikat hos Therese. Har även varit några timmar på ett maraton bestående av japansk anime (hette det så?). Nu är skolan igång efter den långa helgen. Segt! 
 
Ikväll har jag solat (bad på onsdag!) och börjat se en pippi-film. Gav upp då mitt tålamod och min koncentration inte var på topp. 
 
Nu har jag varit duktig och tvingat mig till att skriva ett inlägg. Nu förtjänar jag att få sova. Nationella i engelska imorgon 8.15.
 

-

 

You had me at hello

 
Igår var en bra dag. Slutade just efter ett och då gick (cyklade) jag, Adde, Therese och Jenny till stan. Jenny gick hem. Vi andra gick och provade jeans. Jag hittade ett par på bikbok, gråa och höga. :-)
 
Jag och Adde satte oss i solen på KH, men glassuget blev för stort så vi satt inte så länge. ;-) Cyklade till Willy:s och köpte glass. Åt den vid havet. När glassen var slut och solen inte värmde längre hamnade vi på våran balkong och drog ett redigt balkonghäng. Med redigt menar jag massa fika. Hehe. Jesper kom också efter ett tag.
 
På kvällen var jag med föräldrarna till farmor. Hemma såg jag Arrow i en kvart. Sov sedan.
 
 
Nejmen, titta! Nya skor!
 
 
 

Gerard y Milan

 
 

5

 
Femte maj idag. Pappas och Marias födelsedag. Grattis! 
 
Här hemma har det varit kalas hela dagen. Massa, massa fika och mycket, mycket lek. Två omgångar av båda. Det har varit jättekul men nu är jag helt slut! Ska nog nanna kudden nu. 
 

Så bäst

 
image

The Lucky One

 
Denna kväll blev en riktigt mysig kväll! Gjorde mig i ordning i lugn och ro. Hade hur mycket tid som helst så jag bara mös med plattången och mascaran. ;-) När klockan närmade sig nio cyklade jag till Max och käkade ett nuggetsmål. Sedan mötte jag upp Therese och Adela på Friends och satt där ett tag och pratade. Var förbi en snabbis på Hemmakväll innan vi slog oss ner med det nyköpta godiset i Thereses soffa. Såg The lucky one. Bra film. 
 
Nu ska jag sova med N & N. Hoppas på drömmar om Zac!
 
yesplease
 

BFF

 
Det är dags att presentera mina bästa vänner. De finns ALLTID där för mig. När jag har varit ledsen eller rädd har de alltid tröstat och lugnat ner mig. De har fått mig att känna trygghet. Jag kommer alltid älska dem och de kommer alltid älska mig.
Mina bästa vänner är Ninis och Nutte. De sviker aldrig.
 
  
Hämtade upp dem från källaren idag. Vi är återförenade! 

I feel so alone on a Friday night

 
Lyssnar på Lana Del Rey. Hon är cool. Ikväll blir det nog fredagskos med mig själv. Jenny hade tydligen mycket att göra. Kanske kan få henne att ta en paus och se Spirit med mig senare. Fick låna en dubbel-DVD av Evelina. Spirit & El Dorado. Filmer från ens barndom är bland det bästa. 
 
 

Bröllop

 
Såg för någon timme sedan avsnittet i One Tree Hill där min älskade, älskade Brooke gifter sig. Åh, jag blir alldeles varm i kroppen! Hon är så vacker och stark. 
 
Brooke ♥ Julian
 
Blair ♥ Chuck. Ännu ett bröllop där tårarna sprutade. 

Bubbles

 
Kan imte sova. Är på 9gag. Tycker den här är kul:
 
Barn är söta.

RSS 2.0