Måndag

 
Hej! Idag är det måndag. Har haft en händelserik helg. Det har varit både kul och lite kaosigt. Jag har jobbat och varit ut, både fredag och lördag. På lördagen var jag även på bio, catching fire. Den var riktigt bra! Igår var morbror och hans sambo över på middag. 
 
Adela är så snygg idag!! 
 

Let's play a game, sailor.

 
 
It's dark now. But they feel each others' breath. And they know all they need to know. They kiss. And they feel each others' tears on their cheeks. And if there had been anybody left to see them, then they would look like normal lovers, caressing each others' faces, bodies close together, eyes closed, oblivious to the world around them. Because that is how life goes on. Like that.
 

Slowly things return to normal and life goes on.

 
Har en ny favoritfilm. Den heter Perfect Sense. Så bra. Ewan var ju med i den.
 
 
 

Ingen fattar, du skulle se Prince på mina axlar.

 
 
 

15/11

 
Kom just hem från frissan. Blev blond och korthårig. Jag är nöjd, men jag har ju inge hår kvar! Det var så risigt och slitet att hon var tvungen att ta typ en decimeter. Buhuu. :-(
 
Vem är jag utan mitt långa hår? 
 
 
Nu ska jag tröstäta wienerbröd. 
 
PS. Jag överdriver lite granna. Jag ÄR nöjd. Känns bara lite kort. 
 

Jag fyller år om 1 månad

 
Jag längtar så.
 
 

Längtar

 
Det går väldigt tungt och segt i skolan just nu. Det är tur att jag har massa att se fram emot, annars hade jag gett upp. Inom den närmaste framtiden ska jag gå en endagsutbildning, se Oskar Linnros, jobba (måste ha pengar till allt!), fylla år, fira nyår i min nya paljettklänning och åka utomlands med mina bästisar.
 
Nu närmast ska jag se fram emot frissan på fredag och middag hos Julia på lördag. 
 
Mellan allt det här ska jag få in plugg också. Måste få tillbaka den lilla motivationen jag hade där ett tag. Pepp, pepp!
 
 
 

 
 

härvilljagsättaenmassaraderfrånmisslislåtar

 
Helgen har varit väldigt händelserik, och den är inte slut än! Fredagen spenderades på O'learys med Adela, Emma och Julia. Trevligt (och mindre trevligt) folk, dans och mysiga pratstunder.
Igår jobbade jag lite. Barnvakt och teatern. Efter en god middag hemma med mamma och pappa mötte jag upp Adela och Julia och spenderade någon timme med dem. Det var najs.
 
Tog en bild från Adde. Hihi. Någon helg sen. 
 

I'm sexy and I know it

 
 
Proffsfotografen Julia lyckades fånga min skönhet på bild.

✈ ☀ ♫

 
66 DAGAR KVAR TJEJER!
 
 

 
 
We can go higher than the stars ★  
 

Preggo

 
Emma är fotograf och pappan.
 

Halloween 2013

 
Igår var jag på halloweenfest hos Adde och Sacke. Trevligt folk, lekar och tävlingar, och massa snacks. Najs!
 
Emma fotade lite under kvällen:
 
Kropp mot kropp!
 
 
 
 
 
BÅL!
 

I fredags

 
Jag, Adela och Julia gick runt på ljusfestivalen (heter den så?) i fredags. Fett besviken blev jag. Tur att jag hade med typ världens härligaste tjejor. Vi hade så roligt! Hela kvällen. Efter att vi hade gått runt och kollat in de olika installationerna satte vi oss på friends och surrade ett tag. 
 
Här är några av Julias bilder från kvällen:
 
Började kvällen med att fota oss på storgatan. Herregud säger jag bara. Tre tonårstjejer som skulle bli nöjda med samma bild. Det tog ett tag...
 
Fina ljuslyktor barn hade gjort.
 
 
Cyklade i slutet av kvällen.
 
 
 

RSS 2.0