Morsdag

 
Häng på Storheden med familjen på dagen. 17-årshäng med Adela på kvällen. Röstade mot rasismen.
 
 
 

Therese 19 år

 
Therese fyllde 19 år för ett tag sen och i lördags var det äntligen dags att fira henne! Vi käkade middag på Pastabacken och sedan gick vi till båten och drack cider, öl och drinkar. Det var supermys, men när det spöregnade och blåste drog vi till O'learys. Herregud så jag såg ut då, håret var helt förstört av regnet. 
 
Grattis finaste 
 

Näringslivets pris

 
I fredags var det ju gala. Vi fick göra presentpåsar, öppna dörrar och dela ut program. Och så fick vi resterna från middagen, mumma! Efter att vi hade dansat och sjungit med Agnes(!) var det dags att ta hand om varmkorven! Haha, vilken upplevelse... Tur att vi fick hjälp av de sköna kockarna. Det var kul att se alla så fina och uppklädda! Jag längtar tills det är min tur på balen.
 
1. Photoshoot innan dörröppningen. Visste inte att man kunde vara så nervös för att öppna en dörr. 2. "The big star"s loge. 3. Agnes! ♥ 4. Korvståndet. 
 
 

Gala ikväll!

 
Ikväll är det Näringslivets Pris i LEA och jag ska vara värdinna där. Ska bli så himla kul! Så nu måste jag gå och sola och göra mig fräsch. 
 
Ut med skolan, in med jobb!
 
 

He's back!

 
Efter en bloggpaus på typ 3 månader är jag tillbaka. Nu när jag inte har nå fler skolarbeten har jag ork, tid och inspiration till att blogga!
 
Senast skrev jag att jag skulle lägga upp fler bilder från Gran Canaria, men det känns segt nu. Så jag skippar det och lägger ut bilder från våren istället. Har haft en del kul faktiskt, trots allt tråkigt.
 
Börjar med bilder från när jag blev lite röd/orange i håret.
 
 
 

Dobby is a free elf

 
Det har varit den jobbigaste våren någonsin. Skolan har varit piss. Jag vet inte hur många gånger jag har velat ge upp. Bara skita i allt. Jag låg efter i nästan alla ämnen. Jag har gråtit och gråtit och varit tvungen att ställa in mig på att jag kanske måste gå om ett år. Men idag ställer jag om. Jag är klar. Jag har skrivit alla prov och lämnat in alla inlämningsuppgifter. Jag ska få ta min examen! Jag har slitit och kämpat och på bara 3 veckor har jag gjort månaders skolarbete. 
Just nu känner jag utmattning, lättnad och LYCKA! Glädjetårarna sprutar. 
 
Om 19 dagar tar jag studenten. Innan dess ska jag till Stockholm med min Adela, ha fetaste studentveckan med klassen och gå på balen. 
 
 

RSS 2.0