Breakfast at Therese's

 
Denna dag började riktigt bra. Solen sken och jag kände mig utvilad. Jag, Emma och Adela var bjudna till Therese på frukost. Therese ska till Island med sin pojkvän och ska vara borta flera dagar, så vi passade på att umgås innan hon far iväg. Frukosten var såå god! Har nog aldrig ätit så mycket frukost. Det kändes superlyxigt att bli så bortskämd. 
 
Nu funderar jag på att gå på en promenad. Det är så fint när det är alldeles mörk ute. 
 
Gammal bild.

A little party never killed nobody

 
Åh, vilken bra kväll. Gårdagen var så kul! Käkade först middag på Friends med mamma och pappa, och sedan gick vi till basketen där jag mötte upp Adela. Efter basketen drog vi till O´learys och hade det riktigt bra. Spelade en massa airhockey, en timmas bowling, och lite dans på det också. Maxkäket fick avsluta kvällen.
 
Idag ska vi på loppis i arcus. Emma ska köra oss dit. Aaaaah! Min Emma har tagit körkort!!!!!! 
 
Inga bilder från gårdagen, lika bra kanske?
 

Adela!

 
A-Adela, A-A-Adela! 
 
 

Damn all these beautiful girls

 
Helgen var bra. Lugn och mysig. I fredags satt jag och Jenny barnvakt till Tony och Erika. Det var supermysigt! I lördags var jag hos Emma på eftermiddagen och även där var  det super. Mindre super var väl spelet vi spelade....... Haha. När jag kom hem köpte jag mig en påse med godis och kröp ner i soffan och storbölade till Dear John i min ensamhet. Det var najs. Igår så gick vi på LF Futures match. Det var en bra match med ännu bättre sällskap. Jag och Adela tog med herr Oja till Luleå energi arena. Även Andrés kompis kom och satt med oss. Mycket trevlig söndag!
 
Idag och imorgon har vi självstudiedagar, så just nu sitter jag hemma och har just varit och solat. Nu känner jag mig pigg och fräsch för en massa plugg. Ska hoppa in i duschen nu och sedan bege mig mot skolan för utvecklingssamtal.
 
 

Fredag

 
Sitter i skolan och väntar på att få skriva prov. Matteprov... Segt. Sedan ska jag hem och försöka plugga lite. Ikväll ska jag och några tjejer gå och bowla på O'learys. Kommer bli kul! Jag var pinsamt dålig förra gången så ikväll är jag revanschsugen! Det är match ikväll också, men jag vet inte om jag orkar/hinner gå. Om jag pluggar bra kanske jag kan belöna mig med att gå. 
 
Imorgon ska jag jobba på teatern, första riktiga passet den här säsongen (heter det säsong?). Efter det ska jag och girlsen till Alina i Sundom. 
 
 

"You're Chuck Bass"

 
"I'm not Chuck Bass without you"
 
Untitled | via Tumblr

✮ ☆ ★ ✰ ★ ☆ ✮

 
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

October 3rd

 
 
 

100 dagar

 
Det är 100 dagar kvar till Gran Canaria! Åh, vad jag längtar! 
 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 

Klassfoto

 
ENP11A
 
 
Mobbad klass.

RSS 2.0