Lenny

 
Jenny är min favoritsyster. Jag är så glad att jag har henne. Utan henne skulle den här bilden inte finnas. Utan henne skulle många bilder inte finnas. 

:^)

 
Jag kan verkligt inte föra över bilder längre. Känns lite ledsamt. 
 
Annars är det inte ledsamt. Det är faktiskt ganska så väldigt bra.
 
Längtar till helgen. Den här veckan går segare än segast. 
 
Har faktiskt inget att skriva om. Ändå lyckades jag göra ett inlägg med text. Nästan obehagligt ju. 
 
Sanna ord.

Helgen

 
Filmen var jättebra. Kan vara för att Martin är så jääääkla snygg. Det var i alla fall ett mycket trevligt biobesök. Efter bion gick vi till friends och fikade och skvallrade lite. Sedan hem och busa på gårdarna här. Haha, jag tycker så mycket om mina tjejer. ♥ 
 
Fredag och lördag var kanon. Idag är det inte lika bra. Känner mig hängig och sjuk, tror jag har feber. Hoppas det går över snabbt. Ska ju få vara med och hjälpa på Addes basketträning imorgon! :)
 
Finaste Emma och jag.

Fredagskos @ casa de Wahlberg

 
Igår var det fredag, vilket betydde fredagsmys för mig, Adde, Therese och Hanna. Vi gick på kioskpiraten och hyrde film och snacks och sedan slängde vi ner oss i soffan och slog igång Remember me. Så nu har jag äntligen sett den! Den var bra. Det var en jättemysig kväll! 
 
Idag ska jag, Emma och Adela på bio. Ska se EGO, den verkar jättebra! Ett stort + är att det är Martin Wallström i huvudrollen. ;)
 
Tumblr_mh35oidsum1s3skr1o1_500_large

En bild kan säga mer än tusen ord...

 
... Det kan även en blick. Här har vi >2 000 ord:
 
Haha! Asså jag och Adela...........
 
Bilden hittade jag på skolans hemsida enp.nu.

Fotboll

 
Helt plötsligt blev jag sugen på att spela fotboll. Bara så där. Helt plötsligt. Okänd anledning.
 

Min helg

 
På fredag såg jag film och käkade godis. I lördags pluggade jag och sedan på kvällen kom de äldsta syskonen Jussila förbi på spelkväll. Många skratt och några tårar. I söndags pluggade jag ännu mer. Hann även gå på basket och hälsa på Emma. Hos Emma bjöds det på kladdkaka. Mycket gott!
 
Emma på nyår. 
 
Kan icke föra över bilder från mobilen till datorn. Får fixa det där.

Jag...

 
Jag i klassrummet:
 
Jag på föreläsningar:
 
Jag i biosalongen:

Wednesday

 
Hello!
 
I just wanted to say hello to my international readers. I'm so happy that my blog has grown so big that I have readers and fans abroad. 
 
Ok, ännu ett pinsamt försök att likna Kenza. Ska sluta.
 

GG

 
Såg just sista avsnittet av gossip girl. Grät. Jag tror att det är min absoluta favoritserie. Det gör lite ont att den är slut nu. Sista avsnittet var i alla fall bra. Magiskt. 
 
Tumblr_mgj1a1gvpy1s37x7uo1_500_large
 
Chace5_large
 
Tumblr_mdwkk9zyg61qh459uo1_500_large
 
Three words. Eight letters. Say it and I'm yours.

Harry James Potter

 

Peter

 
Peter Jackson var på basketen i tisdags! Ganska coolt.
 

O´learys ✰

 
Förra helgen var jag med familjen och firade mamma som fyllde år. Vi gick på O'learys och spelade bowling och åt middag. Det var väldigt trevligt. Mycket god mat, åt en burgare med bacon på. Ljuvligt. Pappa vann bowlingen.
 
Grattis i efterskott mamma
Bästaste

Igår

 

Tog den tidiga bussen till basketen med pappa för att gå på vippen där. Vi blev bjudna på middag och trevligt sällskap. När det började närma sig uppkast gick jag ut till dejt numero 2. Dubbeldejt med Adela, Adam och Christoffer. Vi såg LF vinna för första gången på för länge (bra sverige där). 


Efter matchen gick jag och Adde till friends och fikade (drack festis). Sedan såg vi film hos henne.

Mycket trevlig och rolig dag!

 


Baloncesto

 
Adela ska gå på basket i helgen.

Tengo la camisa negra

 
Yo quiero un bocadillo de queso.
 
Sååå fin bild!
cool

Bus

 
Det märks att jag och Adde inte har träffats nog ofta under lovet. Vi knäppar oss som aldrig förr. Idag blev jag gravid och igår hade vi picknick under bänkarna innan vi satte oss och käkade lunch på de. Vi gjorde ett tappert försök att sitta under men taket var helt enkelt för lågt.
Igår hade vi även ett litet äventyr på isen efter snörugbyn på idrotten. Is-händelsen var bland det roligaste jag varit med om. 
Jag skrev tidigare att vi var som Sam och Frodo i hopp om att folk skulle tro att vi var trogna, starka och modiga. Efter att ha tänkt igenom allt vi har gjort under veckan har jag insett att vi faktiskt är mer som Merry och Pippin.
 
Bar på tvillingar.
 
Böghög ♥
         
 
Tycker så väldigt mycket om dej!
 
 

Grattis!

 
Vi har en vinnare! Af som bloggar på addebladder. Grattis! 
 
http://addebladder.blogg.se/ 
 
Gå gärna in på Afs blogg och gratta henne!

ID

Jag och Adela har gått och blivit One Direction-fans. På en lektion. Vi har kanske inte koll på alla låtar och vem som är vem, men fanskapet (HAhHAAHahaah!) mäter man inte genom att kolla hur många låttexter eller mellannamn man kan! 
 
Såg bilder där andra fans hade ritat av grabbarna, så jag tänkte att jag också kunde göra det! Här är resultatet: 
 
 
Om ni gissar rätt vem som är vem kan jag länka eran blogg i ett inlägg! Ska bara kolla själv vilka det är jag har ritat.

Adela & Hanna

 
B1 och B2. Helan och Halvan. Frodo och Sam. 

Första skoldagen

 
Saknar tiderna då man mjukstartade efter minsta lilla lov. Lekar och samarbetsövningar hela första veckan är något som helt enkelt inte finns kvar i min skolgång. Igår fick jag se vårat nya schema (började nästan gråta) och idag fick jag ett smakprov av det. Jag kan bara säga att jag längtar till nästa lov, och lovet efter det. 
 
Ikväll var jag på basket. LF förlorade men det var trevligt ändå. Bussresan hem var bara för bra!
 
Älskar den här bilden! Fina tjejer det där. Den högra gjorde min dag ♥

CT

 
Måste visa det sexigaste jag någonsin sett. Såg The Vow förra året med några tjejer från klassen och detta är typ det enda jag kommer ihåg från den:
 
 
Ni kan tänka er ljud- och östrogennivån som höjdes i vardagsrummet. ;)
Denna gif på vår älskade Channing kommer från Linnea.
 
 

06

 
Januari 2013 har varit bra hittills. Umgås med nära och kära och njuter av de sista dagarna av lovet. Snart drar skolan igång igen, med massa fler lektioner. Vi ska läsa två kurser till den här terminen. En av de är en intensiv spanskakurs. Pepp? Nepp. Höhö, jag är bäst på rim. Det ska i alla fall bli kul att träffa klassen. ENP11A 4-ever lixom!!! xD <333
 
Balkonghäng på nyår.
Mjölk & pepparkaka med Adela.

Glen Coco ♥

 

2012/2013

 
Väntade in det nya året med 5 coola kidz. Vi lagade och åt middag, tävlade och såg fyrverkerierna i hamnen. Vi delade upp oss i två lag: "piraterna" (jag, Emma och Johanna) och "feerna" (Jesper, Lisa och Adela). Måste tyvärr erkänna att feerna vann. 
 
Maten blev bra, faktiskt riktigt god, och fyrverkerierna var vackra. Folket var najs, klänningen satt bra och vädret var skönt. Det blev en toppenkväll! 
 
Här kommer några bilder från Emmas kamera:
 
 
 
 
Den här bilden kanske behöver en förklaring: "Kropp mot kropp". Feerna var grymma!
 
 
 
 
 
Bland de bästa!
 
Tack för en underbar kväll! 

RSS 2.0